10 anys cercant a Google

El 7 de setembre de 1998 naixia Google gràcies a l’empenta de dos estudiants amb un doctorat de filosofia de Stanford, Larry Page i Sergey Brin. Com s’explica al lloc web la missió de Google és lliurar la millor experiència de cerca a Internet fent la informació del món universalment accessible i útil. Google, desenvolupador del […]
Imatge destacada

| Publicat el 07/09/2008

El 7 de setembre de 1998 naixia Google gràcies a l’empenta de dos estudiants amb un doctorat de filosofia de Stanford, Larry Page i Sergey Brin. Com s’explica al lloc web la missió de Google és lliurar la millor experiència de cerca a Internet fent la informació del món universalment accessible i útil. Google, desenvolupador del motor de recerca més gran del món, ofereix la manera més ràpida i fàcil de trobar informació a la web. Accedint al voltant de 1,3 bilions de llocs web, Google lliura resultats rellevants als usuaris de tot el món, normalment en menys de mig segon. Avui, Google respon a més de 100 milions de consultes de cerca cada dia.
Resumint els 10 primers anys d’història de la companyia tecnològica Google, ens trobem les següents fites a destacar: (text original de Google Dirson)