Arriba el fred, sense avisar

Quin fred que fa! Aquest és el comentari que més s’escoltava aquest matí quan he anat al quiosc i al forn de pa. Ara mateix, quan falten 25 minuts per les 12 del migdia a Terrassa estem a 14 graus, però el vent que bufa fa que la temperatura que realment notem sigui d’11º ! […]
Imatge destacada

| Publicat el 27/09/2007

Quin fred que fa! Aquest és el comentari que més s’escoltava aquest matí quan he anat al quiosc i al forn de pa. Ara mateix, quan falten 25 minuts per les 12 del migdia a Terrassa estem a 14 graus, però el vent que bufa fa que la temperatura que realment notem sigui d’11º ! Les dades les podeu trobar a l’estació meteorològica d’infoTerrassa. L’època de les bermudes i les samarretes de màniga curta s’ha acabat. Avui fins i tot em preguntava perquè no havia sortir al carrer amb l’anorac.
Parlant de meteorologia, us vull recomanar el web Meteoclimatic. És un web que recull moltes estacions meteorològiques automàtiques d’aficionats arreu de l’estat espanyol. D’iniciativa catalana, és molt útil per saber en temps real la temperatura que fa a bona part del paí­s.
Bonus track: Us volia parlar del nou diari Público, pero en Marcús se m’ha avançat, i com que ha fet un anàlisi bastant complert poca cosa més tinc a dir. Per cert a partir del proper diumenge es regalarà amb el diari una col·lecció de CD’s amb les millors peces musicals de Pavarotti.