Sobre l’autor

Vaig néixer a Terrassa (Barcelona), l'any 1987. I vaig obrir aquest blog al setembre de 2007. Des d'aleshores hi escric de forma intermitent, segurament menys del que m'agradaria. Últimament estic fent extensa recopilació d'articles d'història.
Elliot Fernandez

Elliot Fernández
Vaig néixer a Terrassa (Barcelona), l’any 1987. I vaig obrir aquest blog el setembre de 2007. Des d’aleshores hi escric de forma intermitent, segurament menys del que m’agradaria. Últimament estic fent extensa recopilació d’articles d’història.

Llicenciat en Història a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2009, després vaig cursar un màster en Història del Món a la Universitat Pompeu Fabra finalitzat el 2011 (treball final de màster La construcció de l’Estat francès i els límits de l’absolutisme reial“). La tesina de final de màster la podeu consultar aquí. Vaig treballar uns anys com a professor d’història a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Però la vida m’ha portat a un món completament diferent: ara em dedico a la programació de pàgines webs. I per això estic fent a distància un màster oficial a la UOC en “Aplicacions multimèdia“.

Des del 2017 sóc cofundador de l’empresa Hispano Atlantic Consulting Ltd, HispanTIC, on ens dediquem a la consultoria tecnològica i econòmica especialment a petites empreses que volen iniciar-se en el món digital.

>> Veure el meu currículum complert


Resum del meu currículum:

►► ESPECIALITATS:
▷ Programació de pàgines webs amb els llenguatges de programació més populars: PHP, CSS, JavaScript i HTML5.
Creació i manteniment de pàgines webs i botigues en línia amb els Gestors de Continguts (CMS) més populars: WordPress, WooCommerce i PrestaShop.
▷ Auditoria tècnica de pàgines webs i optimització SEO on page i off page.
Copywriting: redacció d’articles, notes de premsa i qualsevol classe de text per a blogs corporatius o informatius.
▷ Gestió de les xarxes socials.
▷ Bon coneixement de la Metodologia Agile (SCRUM i KANBAN) amb experiència rellevament en totes les fases del cicle de vida del producte, des de la planificació al desenvolupament i al seu llançament al mercat.


►► Característiques clau:
▷ Excel·lent comunicador.
▷ Puntual i fiable.
▷ Orientat als resultats i amb atenció als detalls.