Convergència: futur?

Benvinguts al Futur! Aquesta és la invitació que rep tot aquell que visita la seu central Convergent de Barcelona, aquella seu embargada pel cas Palau i visitada recentment per membres de la Policia Nacional en busca de proves relacionades amb la “presumpta” corrupció político-econòmica de Convergència (pel conegut cas del 3% o cas Pujol).
Seu convergent al Carrer Còrsega de Barcelona. Font: SER Catalunya
Seu convergent al Carrer Còrsega de Barcelona. Font: SER Catalunya
Oficialment el futur convergent passa per fundar un nou partit (en tres o quatre mesos, per què tenen tanta presa?) amb un nom molt suggerent, Democràcia i Llibertat. És evident que el “tinglado” convergent ja no aguantava més. Ara bé, el truc de canviar de nom i fer com si aquí no hagués passat mai res, no cola. Els casos greus de “presumpta” corrupció que esquitxen a destacats membres del partit no desapareixeran pel simple fet de canviar de nom a un partit que està, “presumptament”, tan o més podrit que d’altres partits d’implantació estatals. L’oasi català, aquella fantasia política socialista-convergent, fa anys que es va demostrar una gran farsa. L’estructura piramidal secreta muntada en aquest país per apropiar-se indegudament dels diners de tots, dirigida, “presumptament” en la seva cúspide per un ex-molt honorable President, comença a estar a la llum de tothom gràcies a la feina d’investigació de periodistes i jutges. Ara només cal esperar en que la investigació avanci i la política deixi d’interferir en una justícia, la espanyola, enormement polititzada.
El futur convergent no és refundar-se en un nou partit. El futur convergent és la dissolució del partit, el reconeixement públic del mal fet al país i l’empresonament dels seus màxims dirigents implicats en la “presumpta” trama delictiva, després d’una acurada investigació judicial que esclareixi els fets.