Ja hi ha data pels propers Remasters de DM: 2 d’octubre

La mítica banda de Basildon Depeche Mode han difós un comunicat a través de la seva web on anuncien la data de llançament dels propers Remasters. Serà el proper 2 d’octubre. Si els primers van ser ‘Speak and Spell’, ‘Music for the Masses’, and ‘Violator’, ara toca el torn als LP més clàssics de la […]
Imatge destacada

| Publicat el 30/08/2006

La mítica banda de Basildon Depeche Mode han difós un comunicat a través de la seva web on anuncien la data de llançament dels propers Remasters. Serà el proper 2 d’octubre. Si els primers van ser ‘Speak and Spell’, ‘Music for the Masses’, and ‘Violator’, ara toca el torn als LP més clàssics de la banda: ‘A Broken Frame’ ‘Songs Of Faith And Devotion’ and ‘Some Great Reward’.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=urbmwI8APdo]
Com els anteriors Remasters, aquests 3 nous treballs estan formats per un doble-disc edició de col·leccinista, que contenen l’àlbum remasteritzat en qualitat estereo, un nou mix sorround, totes les cares-B dels singles i una petita pel·lícula de 30 minuts amb entrevistes de la banda del present i el passat. A més s’inclou un redissenyat llibret de 16 pàgines que inclou el disseny original dels LP, noves fotos, les lletres de les cançons i unes notes de Daniel Miller.
Però això no és tot. El 25 de setembre Depeche Mode possa a la venda “Live in Milan” una edició especial de 3 discos on es podrà veure imatges de la gira “Touring The Angel” i continguts exclusius en 2 DVD i un CD amb un directe de la banda.
El 13 de novembre és el dia escollit per treure al mercat el primer disc de la sèrie “Best Of collection”, que començarà pel primer àlbum “The Best Of Depeche Mode, Volume 1″. Al CD es podrà trobar els 18 temes més clàssics dels DM – ‘Just Can’t Get Enough’, ‘Everything Counts’, ‘Personal Jesus’, ‘Enjoy The Silence’, ‘Precious’ i el nou single, ‘Martyr’-.
Finalment els Remasters que resten -Construction Time Again, Black Celebration, Ultra and Exciter- sortiran a la venda el proper any.