Dmoz.org: el directori humà d’Internet

Qui no s’ha sentit perdut navegant per Internet? Milers de cercadors, directoris i portals intenten donar forma a la Xarxa, ajudar-nos a poder localitzar la informació que volem quan la necessitem. N’hi ha de ben variats i diversos. Quins són més útils? Cada usuari s’acostuma a consultar-ne uns i no canvia fins que li’n suggereixen […]
DMOZ

| Publicat el 20/09/2002 | Actualitzat el 21/01/2021

Qui no s’ha sentit perdut navegant per Internet? Milers de cercadors, directoris i portals intenten donar forma a la Xarxa, ajudar-nos a poder localitzar la informació que volem quan la necessitem. N’hi ha de ben variats i diversos. Quins són més útils? Cada usuari s’acostuma a consultar-ne uns i no canvia fins que li’n suggereixen algun de millor i el prova.

LOpen Directory Project (el directori obert de Netscape) té algunes peculiaritats que el fan singular dins d’aquest entramat. “Els humans ho fan millor”, diu el seu lema.

Nota afegida el 21 de gener de 2021: el directori humà d’Internet, propietat de l’empresa nord-americana AOL, va deixar d’estar disponible el 2017.