Enquesta sobre l'ús social del català

Fa uns mesos vaig rebre una carta de la Generalitat de Catalunya on se m’informava que havia estat seleccionat per participar en una enquesta que el Centre d’Estudis d’Opinió estava a punt de realitzar. A la carta se’m deia que la participació a l’enquesta era obligatòria, perquè així ho estableix una llei del Parlament. Cap […]
Imatge destacada

| Publicat el 04/08/2008

Fa uns mesos vaig rebre una carta de la Generalitat de Catalunya on se m’informava que havia estat seleccionat per participar en una enquesta que el Centre d’Estudis d’Opinió estava a punt de realitzar. A la carta se’m deia que la participació a l’enquesta era obligatòria, perquè així ho estableix una llei del Parlament. Cap problema. Avui finalment m’han trucat i en qüestió de 5 minuts he contestat a totes les preguntes que se m’han fet. Així que recordi m’han preguntat sobre:

Aquestes són les preguntes que m’han fet. És possible que la memòria no em permeti recordar-me’n d’alguna altre. A la carta se’m deia que la Generalitat pretén analitzar l’ús social que fan els ciutadans del català. Les preguntes són molt variades i m’imagino que permetran fer una radiografia força àmplia dels usos lingüístics.