Estudiants o hooligans?

Aquest matí alguns “companys” de la Facultat de Lletres han protagonitzat una acció totalment lamentable a la Universitat Autònoma de Barcelona. No aprovo de cap de les maneres les formes de la protesta, que han consistit en tancar-se dins la facultat de lletres (i en un primer moment impedint la sortida de tots els estudiants […]
Imatge destacada

| Publicat el 04/03/2008

Aquest matí alguns “companys” de la Facultat de Lletres han protagonitzat una acció totalment lamentable a la Universitat Autònoma de Barcelona. No aprovo de cap de les maneres les formes de la protesta, que han consistit en tancar-se dins la facultat de lletres (i en un primer moment impedint la sortida de tots els estudiants i professors). Allà han destrossat tot el que han trobat pel seu pas i han impedit el normal desenvolupament de les classes.
Podem estar molts estudiants en contra d’alguns dels punts de la Llei Orgànica d’Universitats, però aquest matí­ pocs eren els estudiants que han donat suport a l’acció de protesta dels assemblearis. Es queixen de la poca informació que els òrgans directius de la universitat estan proporcionant sobre la reforma universitària, però ells des de assemblea, tampoc fan gaire per informar als estudiants dels motius pels quals estan en contra de la LOU.

Només queda condemnar els fets violents d’aquest matí­ i denunciar les formes amb que han actuat aquest grup d’estudiants.