Experiència TIC de 2009

Fa uns dies en Janquim va elaborar un llistat amb les 10 experiències TIC que havia realitzat durant aquest 2009. Em va semblar una bona idea per fer balanç tecnològic d’aquest any, així que agafant la seva idea, faré el meu llistat d’experiències TIC del 2009: Instal·lar al meu ordinador personal un sistema operatiu 100% […]
Imatge destacada

| Publicat el 31/12/2009

Fa uns dies en Janquim va elaborar un llistat amb les 10 experiències TIC que havia realitzat durant aquest 2009. Em va semblar una bona idea per fer balanç tecnològic d’aquest any, així que agafant la seva idea, faré el meu llistat d’experiències TIC del 2009:

circuit xip
Em puc estar deixant alguna cosa però a grans trets aquesta ha estat la meva experiència TIC del 2009. No crec que aquest sigui el perfil d’un geek ni d’una persona massa atenta a les novetats tecnològiques. Del que estic més satisfet tecnològicament parlant és d’haver continuat escrivint en aquest humil blog (d’una forma més o menys regular) i haver consolidat la xarxa d’amistats digitals que poc a poc s’ha anat teixint gràcies al blog.