El futur d'Internet s'està debaten al Parlament Europeu

Fa uns mesos vam parlar àmpliament en aquest blog sobre el debat al Parlament Europeu de les “esmenes torpede” dins del paquet Telecom, conjunt de normes que havien de regular el mercat de les comunicacions electròniques. Aquell debat es produí al setembre de 2008 i ara el Parlament està realitzant la segona lectura. Segons recull […]
Imatge destacada

| Publicat el 26/03/2009

Fa uns mesos vam parlar àmpliament en aquest blog sobre el debat al Parlament Europeu de les “esmenes torpede” dins del paquet Telecom, conjunt de normes que havien de regular el mercat de les comunicacions electròniques. Aquell debat es produí al setembre de 2008 i ara el Parlament està realitzant la segona lectura. Segons recull Microsiervos aquest nou paquet de mesures van molt més enllà i comportaren riscos com:

També es considera que s’han eliminat o debilitat en el text en qüestió

Pel seu interès Microsiervos recomana la lectura d’un comunicat distribuït ahir per l’Asociación de Internautas i elaborat per La Quadrature du Net, un dels grups més actius en la denúncia d’aquestes mesures legals, a “Salvemos a Internet de convertirse en una televisión“, on també figuren les dades dels eurodiputats espanyols més implicats en la discussió d’aquest paquet de lleis.