Google My Business al servei de les PIME del país

Google My Business és la nova i potent eina que Google proporciona a les empreses. Ajuda a les petites empreses i negocis locals a ser trobats pels seus clients. Com diu la seva pàgina web:

Google My Business ajuda als clients a trobar-te en qualsevol moment i lloc

En aquest article explicarem per què tota petita i mitjana empresa (Pime) així com els negocis haurien de utilitzar-lo com un instrument per completar la seva estratègia de màrqueting digital.

En primer lloc: el seu ús és gratis! A HispanTIC t’ajudem a implementar-lo

Google proporciona una suite completa per anunciar-se localment i, sí, és gratis. Google My Business és un poderós localitzador de la teva activitat comercial o empresarial. De fet, és una eina tot-en-un que uneix Google Places, Google Local Pages i Google Maps en una interfície única. El seu negoci serà fàcilment localitzat i visualitzat en cada dispositiu a través d’un mapa llegible.

Google My Business
Facilita als teus clients la recerca del teu negoci a través del telèfon mòbil

El tot-en-un de Google

Però aquest no és el seu únic atractiu. De fet, aquesta suite tot-en-un inclou també Google+ i Google Posts per promocionar el seu negoci en un entorn digital. Si Google+ és una xarxa social coneguda però no massa extensa, la novetat és Google Posts. Pots publicar esdeveniments, ofertes especials, actualitzacions de productes o anuncis i apareixeran directament a la Galeria de recerques de Google com una targeta completa de la teva pàgina d’ubicació.

És fàcil per al seu negoci anunciar actualitzacions, promocionar cada avís important que vostè creu que el seu públic ha de saber en tot moment. La podeu utilitzar com a eina per fidelitzar els clients i atraure nous usuaris. No sigui ximple: augmenti la notorietat de la seva marca i la visibilitat digital a través d’aquests canals!

Les petites empreses amb pressupostos fins i tot modests poden fer una mica de màrqueting gràcies a les eines gratuïtes en línia i l’ajuda de la comunitat local, com aconsellen aquests experts.

Però això no és suficient. De fet, Google My Business conté també Google Analytics i Google Insights. Li permetran comprendre com el seu públic interactua amb les seves campanyes i com millorar la seva visibilitat.

Google My Business: un fort compromís amb l’entorn local

Si l’entorn digital és tan important en l’experiència de màrqueting actual, també és l’entorn físic. Per això Google My Business és una eina molt potent: és una eina que permet a l’empresa o negoci ser promocionada i aconseguida exactament en la comunitat local on es troba el negoci. De fet, no només assessora localment a una empresa, sinó que també permet una comunicació fluida amb els clients a través de Google Reviews. Els clients poden avaluar-i vostè pot respondre-hi, reforçant la base de clients. Així és com funciona el màrqueting entre el digital i el físic!

Google My Business
Proporciona tota la informació rellevant en un sol lloc


De fet, Google My Business també permet promocionar empreses que no es troben en cap ubicació física específica.

L’eina permet a les empreses triar entre tres opcions: ‘L’aparador’, ‘Àrea de servei’ i ‘Marca’.

Per tant, encara que només opera un negoci digital sense una ubicació física específica, Google My Business permet la promoció efectiva de la seva marca.

Fàcil d’utilitzar fins i tot si no ets un geek

Amb Google My Business, vostè es beneficia d’un perfil integrat per la seva empresa a Google, el que li proporciona una presència en línia més coherent amb la capacitat de supervisar fàcilment la seva pàgina de marca, informació, ubicació, ressenyes i màrqueting en mitjans socials en una sola plataforma.

En moltes ocasions, les petites empreses no tenen una presència en línia ben organitzada. Pot ocórrer a causa de pàgines antiquades o a una mala organització d’informacions útils.

‘Google My Business és realment fàcil d’utilitzar! Només uns pocs clics, i vostè anuncia efectivament el seu negoci en línia.

Però això no és tot. Google My Business és una potent suite que permet a una bona agència digital dissenyar una campanya publicitària més àmplia per a tu.

A HispanTIC comptem amb els professionals adequats per gestionar els seus anuncis i fer encara més efectiva la seva presència en línia. Vegi tots els serveis que podem oferir a la seva empresa.