Qui és qui a la reunió del Grup Bilderberg 2013?

El govern mundial a l’ombra, paradigma de la conspiració a gran escala, es reuneix enguany a un hotel de Wartford, al Regne Unit. El govern mundial a l’ombra, paradigma de la conspiració a gran escala, es reuneix enguany a un hotel de Wartford, al Regne Unit. Durant uns dies els membres del selecteclub del Bilderberg […]
Imatge destacada

| Publicat el 04/06/2013

El govern mundial a l’ombra, paradigma de la conspiració a gran escala, es reuneix enguany a un hotel de Wartford, al Regne Unit.
El govern mundial a l’ombra, paradigma de la conspiració a gran escala, es reuneix enguany a un hotel de Wartford, al Regne Unit. Durant uns dies els membres del selecteclub del Bilderberg discutiran en secret sobre el “Nou Ordre Mundial” (1) que aquestes elits estan construint sobre les runes dels Estats-Nacions. En el més estricte secretisme, els membres del Bilderberg imposen àmpliament les seves pròpies condicions en matèria de política, d’economia i de qüestions financeres al servei de la construcció d’aquest Nou Ordre Mundial. Però per Thierry Meyssan, periodista francès que ha tingut accès a part dels arxius de la Bilderberg (2), el que hi ha darrera d’aquestes reunions és l’intent dels organitzadors per convèncer als líders mundials i manipular a través d’aquests a la opinió pública per portar-la a acceptar els conceptes i accions de l’aliança atlàntica, l’OTAN (o sigui, la seva missió és ajudar a l’OTAN en la seva tasca d’estendre la zona d’influència política, econòmica i militar de Washington).
La llista de les persones que participaran enguany a la reunió del Bilderberg l’ha filtrada el diari britànic Telegragh. Entre els assistents espanyols hi haurà el ministre d’Economia Luis de Guindos, el president de Prisa Juan Luis Cebrián i el d’Inditex, Pablo Isla.
PARTICIPANTS A LA REUNIÓ DEL GRUP BILDERBERG 2013: (3)
Banca, fons d’inversió i asseguradores:

Governs, partits polítics i institucions internacionals:

Militars i empreses del sector de l’armament:

Empreses del sector audiovisual, de la comunicació i les noves tecnologies:

Empreses del sector energètic, primeres matèries i d’enginyeria:

Hòldings industrials:

Grups de pressió, consultories i think-tanks:

Empreses farmacèutiques i sanitàries:

Bufets d’advocats:

Universitats i escoles de negocis:

Periodistes:

Altres:

NOTES: 
1- http://www.voltairenet.org/article166611.html
2- http://www.voltairenet.org/article169438.html
3- http://www.eldiario.es/politica/completa-asistente-reunion-Grupo-Bilderberg_0_139286642.html