Ja han passat quatre anys…

Si tot va bé, el proper dissabte 27 de juny realitzaré el que serà l’últim examen que faci de la carrera. Això voldrà dir que hauré acabat la llicenciatura d’història, que iniciava al curs 2005/06. Quatre anys que ara arriben a la seva fi. Començava la carrera en un llunyà mes d’octubre de 2005. Recordo […]
Imatge destacada

| Publicat el 02/06/2009

Si tot va bé, el proper dissabte 27 de juny realitzaré el que serà l’últim examen que faci de la carrera. Això voldrà dir que hauré acabat la llicenciatura d’història, que iniciava al curs 2005/06. Quatre anys que ara arriben a la seva fi. Començava la carrera en un llunyà mes d’octubre de 2005. Recordo quina va ser la primera classe, el professor i l’aula que ens van assignar. Aquell dia els nervis estaven a flor de pell. Tot era nou, la universitat, els professors, els companys… El temps passa i divendres vaig fer la última classe. Pel camí em quedo amb quatre anys molt intensos. Quan va començar el curs que ara acaba, a l’octubre de l’any passat, veiem molt llunyà el final. Ara el final ja ha arribat i la barreja de nostàlgia pel que s’acaba i il·lusió per tot el que començarà és molt gran.
Difícilment podria resumir en una anotació tot el que he viscut durant aquests quatre anys. No puc deixar de parlar dels bons amics que he fet a la universitat, dels companys que van començar ara fa quatre anys i ja no hi són, dels que he anat coneixent al llarg d’aquest temps, de les bones estones que hem passat al bar, de tot el que ens han ensenyat els professors (els bons professors i els no tan bons) i fins i tot d’aquest darrer curs tan mogudet assembleàriament parlant. Tot això formarà part del meu record sobre aquests quatre anys.
A la Sandra, la Núria, la Maialen, el Josep M. i Josep S., la Jana, la Marta, el Jordi S., l’Antònia, el Quim, l’Alfonso, l’Àlvar, el Jordi V., l’Edgar, el Víctor, l’Oriol, la Mercè, el Iosu, el Jorge, la Laura, el Josep A., el José Miguel, el José Maria, el Josep Maria B., la Merche, l’Eduardo, la Roser, l’Adrià, el César, el Damià, el Javi, el Joan G., el Jordi C., la Mireia, el Pere, el Santos, el Toni….(i als que no he nombrat, perdoneu-me) a tots vosaltres us he d’agrair la vostra amistat i els bons moments que hem passat aquests anys. Si en algun moment m’he fet una mica pesat, les meves disculpes.
Sort a tothom amb els exàmens. Celebrarem la fi del curs el proper dissabte 27 de juny en forma de sopar. Ens ho mereixem.