Ja sóc al Twitter!

Més d’una vegada m’han preguntat per la meva adreça al Twitter i la meva resposta era negativa, davant la sorpresa de tothom. Internet evoluciona molt ràpidament i un servidor necessita temps per adaptar-se a les novetats. De fet trigo tant que sembla que això del Twitter ja ha estat superat per altres webs.
Imatge destacada

| Publicat el 04/07/2008

Més d’una vegada m’han preguntat per la meva adreça al Twitter i la meva resposta era negativa, davant la sorpresa de tothom. Internet evoluciona molt ràpidament i un servidor necessita temps per adaptar-se a les novetats. De fet trigo tant que sembla que això del Twitter ja ha estat superat per altres serveis de micro-blogging.

Un usuari consulta l'aplicació de Twitter del seu mòbil
Un usuari consulta l’aplicació de Twitter del seu mòbil

En qualsevol cas a partir d’ara em podreu trobar, a més dels espais ja habituals, al Twitter: @elliot_fern. M’hauré de començar a plantejar posar ordre a tants serveis 2.0 que tinc oberts.