La comissió dels molt experts

Atenció: la ministra de Cultura González-Sinde afirma, en relació al procediment de tancament de pàgines web inclòs en el text de la Llei de l’Economia Sostenible que, per ser un tema “tant important” i que preocupa als ciutadans”, la comissió encarregada d’analitzar si una web s’ha de tancar estarà formada per “membres molt experts i […]
Imatge destacada

| Publicat el 16/11/2010

Atenció: la ministra de Cultura González-Sinde afirma, en relació al procediment de tancament de pàgines web inclòs en el text de la Llei de l’Economia Sostenible que, per ser un tema “tant important” i que preocupa als ciutadans”, la comissió encarregada d’analitzar si una web s’ha de tancar estarà formada per “membres molt experts i que representin a totes les parts implicades“.
Doncs em quedo més tranquil. Ara a Espanya uns experts molt experts decidiran quina pàgina web s’ha de clausurar. I ningú a protestar, que són experts i saben el que es fan.
Per què no li diuen les coses pel seu nom: el que González-Sinde i el govern de Zapatero proposen és tornar a la censura governativa, sense intervenció de la Justícia, com aquella que practicava Manuel Fraga mentre era Ministre d’Informació entre el 1962 i 1969.
Recordem les competències d’aquesta nova Comissió dels “molt” experts: