La influència està als blogs

SocialMediaSL ha presentat aquest matí un informe sobre la influència que exerceixen els blogs en la societat. Dels resultats de l’informe es poden extreure dades molt interessants. Per exemple, el 76% de les persones que es connecten a Internet llegeixen blogs especialitzats i els qui en llegeixen reconeixen que han reduït el seu consum d’altres […]
Imatge destacada

| Publicat el 17/10/2008

SocialMediaSL ha presentat aquest matí un informe sobre la influència que exerceixen els blogs en la societat. Dels resultats de l’informe es poden extreure dades molt interessants. Per exemple, el 76% de les persones que es connecten a Internet llegeixen blogs especialitzats i els qui en llegeixen reconeixen que han reduït el seu consum d’altres mitjans, sobretot televisió, premsa i revistes.
Us deixo un resum dels principals punts d’interès:

De l’anàlisi ràpida d’aquests resultats s’extreu una conclusió molt clara: la blogsfera existeix i cada dia té més presència i influència entre les persones connectades a Internet. Ara, caldria veure quina proporció de la població total del país té accés a Internet i quin ús en fa de la connexió.