La mort semàntica del blog

Fantàstica conferència de clausura d’Hernán Casciari a Evento Blog el passat mes de novembre al voltant del debat sobre la mort dels blogs. “Un blog és una eina de treball, és útil per qui tingui alguna cosa a dir, pels demés sempre hi haurà alguna altre moda on acomodar-se” “Aposto per la mort de l’eina […]
Imatge destacada

| Publicat el 31/12/2008

Fantàstica conferència de clausura d’Hernán Casciari a Evento Blog el passat mes de novembre al voltant del debat sobre la mort dels blogs.
“Un blog és una eina de treball, és útil per qui tingui alguna cosa a dir, pels demés sempre hi haurà alguna altre moda on acomodar-se” “Aposto per la mort de l’eina en mans dels revolucionaris, aposto per la normalització i la costum. Aposto per la mort mediàtica dels blogs. Aposto perquè una vegada desaparegui el sanbenito de la revolució [dels blogs], el format ressorgirà amb tanta força que serà tan útil i quotidià que llavors sí prevaldrà el talent de les persones que el componen”.
“La mort del blog serà semàntica, perquè dintre d’un any o dos ja no parlarem de blogs sinó del que realment són, Pàgines d’Internet”.
[vimeo 2660151]
EBE 08 – Conferència de clausura (Hernán Casciari)