Presentació de la llista electoral de la CUP

Aquesta tarda hem pujat fins a la Muntanyeta, al costat de l’IES Torre del Palau, per presentar públicament la llista electoral de la CUP, formada per gent de procedència diversa i de tots els barris de la ciutat. Vosaltres mateixos podeu opinar. Un servidor va de número 10. La CUP presenta la seva llista a […]
Imatge destacada

| Publicat el 31/03/2007

CUP llista 2007
Aquesta tarda hem pujat fins a la Muntanyeta, al costat de l’IES Torre del Palau, per presentar públicament la llista electoral de la CUP, formada per gent de procedència diversa i de tots els barris de la ciutat. Vosaltres mateixos podeu opinar. Un servidor va de número 10.

La CUP presenta la seva llista a les eleccions municipals
En un acte a Can Marcet, indret amenaçat per l’especulació urbanística a la ciutat, la Candidatura d’Unitat Popular de Terrassa ha presentat als mitjans de comunicació, les persones que formaran part de la llista electoral a les eleccions municipals del 27 de maig.
A l’acte també s’ha presentat la cap de llista de la CUP, Isabel Gómez, una professora de 28 anys, que viu a Ca n’Aurell i que serà l’única dona que encapçalarà una llista electoral a la nostra ciutat en les eleccions d’enguany.
La llista paritària, formada per 14 dones i 16 homes, amb edats compreses entre 19 i 60 anys, compta amb persones de diferents àmbits i sectors de la societat terrassenca.
En declaracions a la premsa la cap de llista ha fet esment dels compromisos d’actuació de la formació política: Cap càrrec electe de la CUP ‘viurà’ de la política, evitant la professionalització que pugui generar un sou i acabar esdevenint un fi econòmic en ell mateix. A més des de la CUP defensem la rotació dels càrrecs electes al Consistori cada dos anys, de manera que s’alternin les persones en la responsabilitat de representació de la CUP.
També s’ha presentat el lema de la pre-campanya “perquè sobren els motius”, fent referència a la quantitat d’aspectes de la realitat terrassenca que cal canviar.
Isabel Gómez ha destacat que la llista s’ha elaborat de forma democràtica i assembleària, i que dins el partit no hi han jerarquies. “Mostra d’això”, ha dit, “és el fet que la persona que fa quatre anys encapçalava la llista ara és qui la tanca, i al revés”.
La CUP formarà part a les eleccions municipals de la coalició comarcal ‘Candidatures Alternatives del Vallès’.