Londres a vista d'ocell

Amb la fi dels Jocs Olímpics de Pequín, tots els ulls van girar per un moment a Londres. El fotogràfic londinenc Jason Hawkes, expert en imatges aèries, ha realitzat una impressionant col·lecció fotogràfica de la capital del Regne Unit des de l'aire a la nit (des d'un helicòpter, per ser exactes).
Imatge destacada

| Publicat el 13/09/2008

Amb la fi dels Jocs Olímpics de Pequín, tots els ulls van girar per un moment a Londres, ciutat triada per albergar els Jocs Olímpics de 2012. El fotogràfic londinenc Jason Hawkes, expert en imatges aèries, ha realitzat una impressionant col·lecció fotogràfica de la capital del Regne Unit des de l’aire a la nit (des d’un helicòpter, per ser exactes).
Segons Hawkes no és fàcil realitzar aquest tipus de fotogràfies de nit. Assegura que si “disparar fotografies aèries de dia ja pot tenir les seves pròpies dificultats perquè el fotògraf es situa fora de la cabina de l’helicòpter agafat per un arnés i cridant al pilot la direcció que ha de prendre,. De nit tot es complica encara més sobretot per culpa de les càmeres digitals que són molt molt tardanes en quant a muntatge, estabilització i utilització de les lents”.

London
Neon-lit tourists mill around the statue of Eros at Piccadilly Circusn – By Jason Hawkes / www.jasonhawkes.com

 
The city of London, at night, featuring the financial district, NatWest Tower, and the River Thames. (© Jason Hawkes)
The city of London, at night, featuring the financial district, NatWest Tower, and the River Thames. (© Jason Hawkes)

La galeria completa es pot trobar a la pàgina web Boston.com (autor Jason Hawkes).