Matriculat a la Pompeu

Un cop vaig tenir clar quina universitat escolliria per realitzar els estudis de tercer cicle i haver explicat els motius que m’havien portat a la Universitat Pompeu Fabra, aquesta setmana tocava formalitzar la matrícula via Internet, un tràmit administratiu més. Un tràmit més perquè fa unes setmanes vaig realitzar una entrevista amb el que serà […]
Imatge destacada

| Publicat el 26/09/2009

Un cop vaig tenir clar quina universitat escolliria per realitzar els estudis de tercer cicle i haver explicat els motius que m’havien portat a la Universitat Pompeu Fabra, aquesta setmana tocava formalitzar la matrícula via Internet, un tràmit administratiu més. Un tràmit més perquè fa unes setmanes vaig realitzar una entrevista amb el que serà el meu tutor durant el proper curs: el professor Enric Ucelay-Da Cal. L’assignació del tutor es va realitzar en funció de les prioritats de cada estudiant. No puc més que dir que estic molt orgullós del tutor que se m’ha assignat, gran especialista en nacionalisme català (El Imperialismo Catalán, 2003) i europeu del XIX i XX, un professor exigent que no deixa a ningú indiferent del que espero aprendre moltíssim.
Del Màster en Història del Món havia de triar una sèrie d’assignatures segons els meus interessos. Una elecció que no ha estat gens fàcil perquè l’oferta és força àmplia i variada. Finalment, i veiem que a la carrera vaig deixar sense tocar temes que m’haguessin interessat fer, ara aprofitaré per omplir aquells buits que vaig deixar i m’he decidit per dos tipus d’assignatures: treballar sobre la construcció del món modern a Europa i la transició d’aquest amb l’era contemporània.
Xina
La matrícula queda així:

Comencem les classes el 13 d’octubre.