Només és una pròrroga

A l’última sessió plenària del Parlament Europeu abans de les eleccions de juny, s’ha rebutjat un nou paquet de normes al mercat de telecomunicacions en segona lectura, el polèmic Paquet Telecom que ha mobilitzat els internautes de tota Europa durant els darrers mesos. Què ha passat avui a l’Eurocambra? Antonio Delgado, de Soitu.es ho explica […]
Imatge destacada

| Publicat el 06/05/2009

A l’última sessió plenària del Parlament Europeu abans de les eleccions de juny, s’ha rebutjat un nou paquet de normes al mercat de telecomunicacions en segona lectura, el polèmic Paquet Telecom que ha mobilitzat els internautes de tota Europa durant els darrers mesos. Què ha passat avui a l’Eurocambra? Antonio Delgado, de Soitu.es ho explica àmpliament a la crònica que ha preparat. De moment el Paquet Telecom s’ha aturat, però ara anirà a una tercera lectura, que haurà d’esperar fins al mes de setembre. Per tant la nova discussió la realitzarà el nou Parlament que sorti de les eleccions europeus. Només un recordatori: l’eurodiputat Ignasi Guardans va votar en primera lectura a favor del paquet Telecom. Malgrat Guardans no es tornarà a presentar, estarà Internet segura gràcies a CiU?
José Francisco Alcántara, de Versvs’ Blog no es mostra gens optimista amb el resultat de la votació d’avui. Comparteixo els seus temors.