Opinions sobre el Pla Bolonya

Llegir el Bloc de l’Enric Canela és una bona manera d’estar al dia de tot el que es “cou” dins les universitats del nostre país. La recopil·lació d’articles de premsa i recomanacions que fa l’Enric són molt útils per tenir una radiografia força completa d’un dels temes que més debat està aixecant darrerament: el Pla […]
Imatge destacada

| Publicat el 10/06/2008

Llegir el Bloc de l’Enric Canela és una bona manera d’estar al dia de tot el que es “cou” dins les universitats del nostre país. La recopil·lació d’articles de premsa i recomanacions que fa l’Enric són molt útils per tenir una radiografia força completa d’un dels temes que més debat està aixecant darrerament: el Pla Bolonya.
En aquest sentit us recomano la lectura de les ressenyes a tres articles fetes ahir i abans d’ahir per l’Enric: Els rectors també tenen la culpaAclarir el procés de Bolonya, que fan referència als articles “Sí a Bolonia, pero no así” del rector de la UCM Carlos Berzosa i Mercè Beltran “Bolonya: La universitat que ve” i Tòpics de grau.
Només he pogut llegir el segon dels articles de Mercè Beltran. Assenyalar que l’article és força didàctic i punyent, ja que tomba en poques línies tots aquells tòpics que s’han anat dient sobre Bolonya aquests darrers mesos.
Ahir començàvem exàmens finals a la UAB. Perdoneu si aquests dies el ritme de publicació en aquest bloc baixa considerablement. Procuraré realitzar una mínima actualització cada dos dies.