Un nou exercici de propaganda política a través dels mitjans públics

Primer fou al passat mes de octubre amb l’anunci al Visquem Terrassa de la gratuïtat del transport públic per les persones majors de 65 anys, notícia que es va desmentir dies després. Ara l’Ajuntament publica una edició especial de 80 pàgines anunciant a tot color les bondats del seu govern. No és ètic que l’Ajuntament […]
Imatge destacada

| Publicat el 23/04/2007

Primer fou al passat mes de octubre amb l’anunci al Visquem Terrassa de la gratuïtat del transport públic per les persones majors de 65 anys, notícia que es va desmentir dies després. Ara l’Ajuntament publica una edició especial de 80 pàgines anunciant a tot color les bondats del seu govern.
No és ètic que l’Ajuntament de Terrassa utilitzi els mitjans de comunicació públics, pagats amb els diners de tots els contribuents, per fer propaganda política amb fins electorals. El darrer butlletí Visquem Terrassa constitueix un exercici de pura propaganda electoral. El tripartit local (PSC-ERC-ICV) ha ultrapassat la vocació informativa que ha de complir tot mitjà públic per esdevenir un instrument de propaganda a un mes de les eleccions municipals.
De nou aquest equip de govern confon les institucions amb el partit. Els ciutadans no podem permetre que des de l’Ajuntament es pagui, amb els diners de tots, la campanya electoral als partits que formen el govern.
Per això demanem a l’Ajuntament que faci públic quin cost ha tingut per les arques municipals l’edició d’aquest número especial així com el cost de la mateixa publicació en una versió ordinària.