Ràdio Star: quan el poder polític absorbeix el poder mediàtic

Definitivament ens hem tornats bojos. L’autoproclamada ‘ràdio cultural de Terrassa‘ (recordem als nostres lectors més despistats que estem parlant de Ràdio Star) ens proposa per la nova temporada més cultura i més programes, en definitiva més ràdio star com diuen ells. Terrassa està d’enhorabona. Ja podem dir que els terrassencs ens brota la cultura per totes bandes, ara fins i tot per les ones hertzianes. Compte! Entrant al web d’aquesta ràdio-cultural veiem un ampli catàleg cultural que tot seguit detallem. D’entrada ens informen d’un nou plànol de la ciutat de Terrassa (caram pensen en tot! suposo que ho faran perquè et resulti més fàcil trobar els equipaments culturals de la ciutat). Tot seguit podem veure que les obres de la plaça del Progrés (Plaza del Progreso a partir d’ara) avançant a bon ritme. No deixa de ser un altre element de cultura. De fet jo sempre he pensat que les obres són com un gran espectacle musical, tot el dia gaudint del fantàstic so dels pics i pales i dels camions amunt i avall. Com que necessito més cultura (últimament vaig escàs) veig que Rosa, sí, la de España, és la número 1 a la llista d’èxits de ràdio star, cosa que em tranquil·litza molt perquè em pensava que aquesta noieta havia desaparegut de l’escena musical.
Cultura i més cultura. Com que representa que això és una emissora de ràdio m’interesso per la seva programació. No està gens malament. Programes i més programes culturals. És extraordinari, formidable. Propostes com “Formula Paxanga”, “Dance Nation”, “Disco Funky Station”, “Only Hits”, “Ritmo Reggaeton” i un llarg etcètera em fan veure la qualitat de l’emissora. Definitivament terrassencs de tota classe, no us podeu perdre aquesta emissora.
Sens dubte el departament de continguts de Ràdio Star tenen una idea molt clara de què és fer cultura i com fer uns continguts prou interessants per una emissora que es diu ser cultural.
Per cert, no se’ns escapi. Aquesta emissora rep diners públics per fer aquesta programació. Una programació dubtosament sensible amb la llengua oficial de Catalunya i amb la seva cultura. Una programació plena de continguts casposos, espanyols i allunyats de l’actualitat real de la ciutat, la dels problemes socials i quotidians de les persones, perquè no tot es fantàstic a la ciutat de les 200.000 persones.
I de tot això que ha de dir el tripartit local. I millor dit, Esquerra Republicana?