Segona oportunitat a Terrassa per la premsa gratuïta en català

Després de posar fi al projecte de “Més Terrassa”, el primer diari gratuït en català a la ciutat de Terrassa el proper dilluns 28 d’abril neix l’AVUI Terrassa, un diari que anirà encartat tots els dilluns i divendres amb l’AVUI, i que també es distribuirà com a diari gratuït. El primer número però, sortirà al […]
Imatge destacada

| Publicat el 18/04/2008

Després de posar fi al projecte de “Més Terrassa”, el primer diari gratuït en català a la ciutat de Terrassa el proper dilluns 28 d’abril neix l’AVUI Terrassa, un diari que anirà encartat tots els dilluns i divendres amb l’AVUI, i que també es distribuirà com a diari gratuït. El primer número però, sortirà al carrer per la diada de Sant Jordi. Les dues edicions setmanals tindran el suport de la informació diària a la nova pàgina web, que des d’avui ja és consultable, i que farà un seguiment permanent de l’actualitat de la ciutat, mantenint el format del web mare de l’AVUI.CAT.
Així, els usuaris podran deixar els seus comentaris a les informacions, votar les que més els hagin agradat i accedir a informació sobre serveis a la ciutat, agenda cultural i altres continguts que s’aniran perfilant en els propers dies. Des d’aquest web es pot accedir també a l’edició paper de l’AVUI i a tots els serveis vinculats a l’AVUI.CAT
Pel que fa al contingut periodí­stic, s’hi inclouen seccions com Ciutat, Economia, Cultura, Opinió i Esports, entre d’altres. De fet, una de les ofertes que distingirà el web de l’AVUI Terrassa serà la informació esportiva durant el cap de setmana i la secció de serveis. Com en l’edició nacional, l’equip de periodistes de la redacció de Terrassa apostarà per les informacions pròpies, però sense perdre de vista l’eina d’actualitat immediata que ha de ser l’AVUI Terrassa per als seus usuaris.
Aquest nou projecte, que ha estat coordinat pel director d’edicions de l’AVUI, Salvador Cot, fa d’entrada un pas més enllà respecte a la primera edició local de la capçalera, a Sabadell, ja que en aquesta ciutat encara no s’ofereix pàgina web. En aquest sentit, es preveu que en el termini màxim de dos mesos també estigui en marxa i ofereixi els mateixos serveis i continguts que ja presenta l”AVUI Terrassa.
Font: Tribuna Catalana