Primers «storyboards» de La Guerra de les Galàxies

A través de Microsiervos.com descobreixo a Flickr Early Star Wars Storyboards on podem veure alguns dels primers esbossos de storyboards utilitzats durant el rodatge de les primeres pel·lícules de La Guerra de las Galàxies. També podeu trobar més fotos a la col·lecció Star Wars i de personatges com R2 D2, C-3PO i Boba Fett. Actualització juliol 2015: […]
Imatge destacada

| Publicat el 15/11/2008

Storyboards by artist Alex Tavoularis (and early versions of Lucas’ script) featured a very different look for Luke’s companions. C-3PO was fully art deco, while R2-D2 rocked a funky steampunk antenna.

A través de Microsiervos.com descobreixo a Flickr Early Star Wars Storyboards on podem veure alguns dels primers esbossos de storyboards utilitzats durant el rodatge de les primeres pel·lícules de La Guerra de las Galàxies. També podeu trobar més fotos a la col·lecció Star Wars i de personatges com R2 D2, C-3PO i Boba Fett.
Actualització juliol 2015: desafortunadament les imatges ja no es troben a Flickr. Potser perquè ara la nova propietària dels drets de Star Wars, la Disney, ha publicat un llibre amb aquestes imatges. Algunes d’elles es poden veure directament a Google.