L'Street View de Google

Acaba d’arribar l’Street View de Google a les principals ciutats catalanes, com Barcelona, l’Hospitalet, Mataró, Sabadell, Terrassa o Badalona, entre d’altres. Les imatges poden haver estat realitzades durant el 2008. Cotxe de Google encarregat de capturar cada racó dels carrers per on passa. Font: Karol Franks (https://www.flickr.com/photos/karolfranks/) L’Street View de Google es va estrenar el […]
Imatge destacada

| Publicat el 19/03/2009

Acaba d’arribar l’Street View de Google a les principals ciutats catalanes, com Barcelona, l’Hospitalet, Mataró, Sabadell, Terrassa o Badalona, entre d’altres. Les imatges poden haver estat realitzades durant el 2008.
Cotxe de Google
Cotxe de Google encarregat de capturar cada racó dels carrers per on passa. Font: Karol Franks (https://www.flickr.com/photos/karolfranks/)
L’Street View de Google es va estrenar el 25 de maig de 2007 als Estats Units i a Europa les primeres imatges van arribar el 2 de juliol de 2008, en ocasió de la celebració del Tour de France. A Espanya funciona des del 28 d’octubre de 2008 i poc a poc s’han anat incorporant més ciutats de l’Estat en aquesta aplicació de mapes.