Tanquem el 2007

Resten poques hores per acabar l’any i no voldria tancar el 2007 sense recordar tot el que ha donat de si personalment aquest any. No faré un resum de l’any en clau política (això ja ho fan els mitjans de comunicació i els bons blocaires). Aquest serà un balanç en clau personal. No puc passar […]
Imatge destacada

| Publicat el 31/12/2007

Resten poques hores per acabar l’any i no voldria tancar el 2007 sense recordar tot el que ha donat de si personalment aquest any. No faré un resum de l’any en clau política (això ja ho fan els mitjans de comunicació i els bons blocaires). Aquest serà un balanç en clau personal.
No puc passar per alt que aquest any ha sigut políticament molt mogut per mi. Les eleccions municipals del mes de maig van ser el meu bateig electoral. Durant els mesos que vam estar preparant la campanya electoral vaig aprendre moltíssim i ho dec als companys de la CUP. Des d’aquí aprofito per fer un reconeixement a la feina que entre tots vam fer. Van ser mesos de feina molt intensa, plens de reunions amb entitats, rodes de premsa, actes, jornades internes, etc. La jornada maratoniana per preparar el programa electoral també va ser un moment clau. No vam treure el regidor que tan esperàvem però el fet d’aconseguir el suport de prop més de 1.000 persones et fa veure que amb més treball i constància es pot arribar a articular un projecte d’esquerres alternatiu a la ciutat. Després de les eleccions vaig decidir donar per acabat la meva activitat política en primera línia per motius aliens a la política. La falta de temps per dedicar-me a la CUP em va fer prendre la decisió de deixar-ho. Em va costar molt, però ara mateix m’he de dedicar amb cos i ànima als estudis.
Un altre aspecte molt important d’aquest 2007 continua sent la universitat. Al mes de juny acabava el segon curs d’història a la UAB. Va ser un curs molt bo. A més vaig poder passar l’estiu sense haver de pensar en recuperacions ni treballs pel setembre. Tampoc em puc queixar en aquest aspecte, he tingut la sort de tenir un excel·lents companys a la facultat i de comptar amb uns bons professors i professores i així vulguis que no anar a classe dóna gust.
Aquest 2007 ha sigut l’any en que després de molt de temps en retirada he tornat a practicar de forma activa esport. Tornar al Club Natació Terrassa també m’ha servit per retrobar-me amb molts dels antics companys de Waterpolo. A part fer esport m’ha servit per posar-me en forma, que ja tocava i perdre prop de 25 quilos, que es noten força. No pensava que m’aniria tan bé anar al gimnàs però ara ho tinc clar. A més de ser un àmbit molt bo de socialibilitat, l’hora que hi estàs va molt bé per desconnectar i alliberar tensió.
I pel que fa a la blogosfera, el 2007 ha sigut un any mogut. Aquest bloc va néixer al mes de setembre, després que l’antic bloc fos tancat per Blogger (encara és una història sense resoldre). Ara estic content d’haver deixat Blogger. He intentat escriure cada dia, malgrat que no ho he aconseguit però el fet de mantenir una certa constància m’ha anat molt bé per perfeccionar l’escriptura i posar en ordre els meus pensaments.Em deixo molts més temes però tampoc vull estendre’m més del compte. Agrair a tothom que ha passat per aquest humil bloc des de que es va obrir i desitjar-vos un bon any 2008.