32 dies per la nova versió d'Ubuntu

Resten 32 dies per que aparegui la nova versió del sistema operatiu Ubuntu, en aquest cas la 8.04. Jo he sigut usuari d’Ubuntu durant algun temps, de la versió actual. Vaig deixar d’utilitzar-lo fa uns mesos perquè no em funcionava la targeta de so correctament, però ja m’estic penedint. En quant surti la nova versió […]
Imatge destacada

| Publicat el 23/03/2008

Resten 32 dies per que aparegui la nova versió del sistema operatiu Ubuntu, en aquest cas la 8.04. Jo he sigut usuari d’Ubuntu durant algun temps, de la versió actual. Vaig deixar d’utilitzar-lo fa uns mesos perquè no em funcionava la targeta de so correctament, però ja m’estic penedint. En quant surti la nova versió definitiva migració de nou del sistema cap a Ubuntu.
Els desenvolupadors de Ubuntu acaben de treure una versió beta de la nova Ubuntu 8.04 que apareixerà en pocs dies; algunes de les novetats que tindrà Ubuntu 8.04 són:

Si estàs interessat en descarregar i provar aquestes noves funcionalitats ho pots fer des de aquest enllaç:
http://releases.ubuntu.com/releases/8.04 (Ubuntu)