Es publica l'Ubuntu 9.10 Karmic Koala

El passat dijous es va publicar la darrera versió del sistema operatiu lliure Ubuntu (estem parlant de la versió 9.10 Karmic Koala). Per qui no ho sàpiga, Ubuntu es renova cada sis mesos (quants anys ha trigat Windows ha substituir el fracassat Vista?). Per tant, a diferència d’altres, cada sis mesos els usuaris d’Ubuntu disposem […]
Imatge destacada

| Publicat el 31/10/2009

El passat dijous es va publicar la darrera versió del sistema operatiu lliure Ubuntu (estem parlant de la versió 9.10 Karmic Koala). Per qui no ho sàpiga, Ubuntu es renova cada sis mesos (quants anys ha trigat Windows ha substituir el fracassat Vista?). Per tant, a diferència d’altres, cada sis mesos els usuaris d’Ubuntu disposem d’una nova versió que renova de dalt a baix el sistema operatiu, fent-lo cada vegada més potent i de més qualitat. Per tot plegat i la seva senzillesa en l’ús, l’Ubuntu ha esdevingut una de les millors opcions per aquells usuaris que volem provar alternatives a Windows i que no tenim coneixements informàtics massa amplis.
Voleu veure l’aspecte gràfic del nou Ubuntu? I què hi ha de nou a l’Ubuntu 9.10? Les característiques que incorpora la nova versió són:

Nova versió d’Ubuntu, 100% en català. Algun motiu més per provar-lo?