Un blog amb un any de vida

Avui fa exactament un any que vaig registrar el domini d’Internet gràcies al qual funciona aquest blog. El 18 de setembre de 2007 comprava elliot.cat i dos dies després es posava en marxa aquest blog. Per qui no ho sàpiga, un domini d’Internet és un nom que pot ser fàcilment recordat per no haver de […]
Imatge destacada

| Publicat el 18/09/2008

Avui fa exactament un any que vaig registrar el domini d’Internet gràcies al qual funciona aquest blog. El 18 de setembre de 2007 comprava elliot.cat i dos dies després es posava en marxa aquest blog. Per qui no ho sàpiga, un domini d’Internet és un nom que pot ser fàcilment recordat per no haver de memoritzar adreces tipus http://80.10.170.10 (adreça IP). S’explica extensament a la Viquipèdia.
Més enllà del valor sentimental de la data d’avui per qui us escriu aquestes ratlles, l’important és que amb l’adquisició del domini elliot.cat he sigut capaç de mantenir un projecte personal a la xarxa durador en el temps i que pot tenir futur. És cert que en aquest any s’han produït alts i baixos en el manteniment del blog, he fet més canvis de disseny dels que hauria desitjat i he trastejat altres coses que no hauria d’haver tocat. Tot això ha provocat desorientació als lectors d’aquest blog, els quals els demano disculpes i els agraeixo la seva paciència.
L’evolució en un any del blog ha estat important. Ha estat possible gràcies al major coneixement del mitjà, de les seves característiques i idiosincràsies i, el més important de tot, d’haver llegit i seguit durant aquest temps molts altres blogs. Tot això m’ha servit per anar creant un perfil propi, millorar la meva escriptura i perfeccionar-la en la mesura que m’ha estat possible. He de dir que ha estat una experiència molt enriquidora, que a més, m’ha servit per conèixer gent molt diversa i interessant.
Aquest és un blog personal i ho continuarà sent. Crec que no pot ser d’altre forma. El que m’ha cridat més l’atenció durant aquest temps és comprendre perquè a gent tan diversa li podia interessar el que jo escrivia sobre un determinat assumpte. Al final he arribat a la conclusió que els internautes, i en especial els que escrivim blogs, llegim altres blocaires amb estils semblants al nostre. És la forma que tenim d’integrar-nos en una comunitat, on gent diversa escriu de temes molt variats però on amb certes afinitats, que evidentment mai poden ser totals.
No volia avui fer balanç del que ha estat el primer any del blog, perquè en realitat el seu aniversari no serà fins el 20 de setembre. Però al final he parlat més del compte. Moltes gràcies a tots els lectors i amics que heu seguit aquest blog durant els seus primers dotze mesos. Gràcies!