Unorthodox

Estrenada el passat mes de març de 2020 a la plataforma Netflix, la sèrie Unorthodox amb només 4 capítols ha aconseguit acaparar bones crítiques i comentaris per part dels espectadors i els experts del sector. La sèrie ens situa en el si d’una comunitat ultraortodoxa al barri de Williamsburg situat a Brooklyn (Nova York). Allà […]
Unorthodox

| Publicat el 25/01/2021 | Actualitzat el 26/01/2021

Estrenada el passat mes de març de 2020 a la plataforma Netflix, la sèrie Unorthodox amb només 4 capítols ha aconseguit acaparar bones crítiques i comentaris per part dels espectadors i els experts del sector.

La sèrie ens situa en el si d’una comunitat ultraortodoxa al barri de Williamsburg situat a Brooklyn (Nova York). Allà coneixem a la jove Esty (interpretada magistralment per l’actriu israeliana Shira Haas) que amb només dinou anys, és obligada a trobar un home i casar-se. I no només això, com a dona a l’interior d’una comunitat ultraortodoxa, la seva única funció és tenir fills, ocupar-se de la casa i del seu marit.

Unorthodox ens submergeix en un clima de repressió i manca de llibertat envers les dones. No passa el mateix amb els homes, els quals gaudeixen de tots els privilegis i poden viure, si cal, una vida paral·lela fora del nucli familiar.

Etsy, la protagonista d’aquesta història, intentarà fugir d’aquest nucli tan tancat en la qual està obligada a viure. A través d’una organització, rep els diners per poder fugir de Nova York. Aconsegueix arribar a Berlín, on intentarà recuperar la seva llibertat.