El documental Silvio forever (2011)

Fa uns dies s’ha estrenat a Itàlia el documental “Silvio Forever” (web, tràiler), dels periodistes Rizzo i Gian Antonio Stella (Corriere della Sera). Els qui l’han pogut veure diuen que apareixen una successió d’imatges de Berlusconi parlant i dient xorrades que pot arribar a causar por.

I relacionat amb l’estrena del documental, he llegit al blog Vaticalia (que us recomano molt) que ja circula per la xarxa un vídeo d’uns tres minuts realitzat per Sora Cesira, autora també del memorable The Arcore’s Nights, en el qual apareix Berlusconi junt a Freddy Mercury. No us ho perdeu.

El documental “Silvio Forever”

Silvio Forever, el documental que retracta la vida del que va ser president del Govern italià Silvio Berlusconi
Silvio Forever, el documental que retracta la vida del que va ser president del Govern italià Silvio Berlusconi

Silvio Forever és una pel·lícula documental de 2011 dirigida per Roberto Faenza i Filippo Macelloni. El guió de la pel·lícula ha estar escrit per Gian Antonio Stella i Sergio Rizzo, antics autors del llibre d’investigació “La casta” i conté nombrós material d’arxiu, incloent-hi l’entrevista que va publicar Berlusconi a Enzo Biagi el 1987 i el discurs en el qual va anunciar el seu “descens al camp”, transmès per tots els televisors italians.