Zattoo…. ara de pagament

Veure la televisió per Internet era fins ara fàcil i gratuït gràcies al web Zattoo. Com anuncien al seu blog degut a l’èxit, diuen, d’aquest servei s’han vist obligats a fer fortes inversions per millorar la infraestructura i per això a partir d’ara per seguir gaudint dels 28 canals que ofereixen caldrà abonar una quantitat “simbòlica” de 2,40 euros per dos mesos de connexió. Ells mateixos ho expliquen d’aquesta forma:

¡Estamos muy contentos de este éxito espectacular! Peeeeero hacer que Zattoo esté disponible para tal cantidad de usuarios es también un coste altísimo. De hecho, durante los últimos meses hemos realizado importantes inversiones con el fin de mantener o incluso mejorar la calidad de imagen que disfrutas cuando abres el reproductor. A esta inversión se une el coste que representa el pago que realizamos mensualmente a las entidades gestoras de derechos de autor para poder emitir legalmente.
Por estos motivos, te vamos a pedir que colabores con nosotros mediante un pago simbólico para poder seguir viendo Zattoo durante los meses de agosto y septiembre. Así que por el precio aproximado de un café bueno – 2,40 € – podrás ver durante dos meses naturales todos los canales que ofrece Zattoo en España (ahora mismo son 27). El pago es muy simple con SMS e encontrarás más información pinchando en el enlace de abajo.

Que voleu que us digui. Per l’oferta de canals que ofereix Zatoo no val la pena gastar-se ni un cèntim d’euro: la cadena dels bisbes espanyols, PopularTV, LibertadDigital TV, propietat de Jiménez Losantos, InterEconomia TV, canal de la ultradreta espanyola són sols uns quants exemples dels canals que s’hi poden veure. Però si encara hi ha algú interessat en poder veure aquests canals, qe ho dubto, sapigueu que la majoria es poden seguir en directe des dels seus propis webs.